Young Graduates

Heb je (bijna) jouw diploma op zak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verwelkomen elk jaar pas afgestudeerden die samen groeien met ons. Hudson heeft als grote HR-speler verschillende opportuniteiten voor Young Graduates! Benieuwd welke vacatures voor jou open staan?

Jouw carrière start hier!

Ontdek hier de opportuniteiten voor Young Graduates bij Hudson en wie weet maak jij morgen deel uit van onze groeiende teams. 

Ik kon al snel autonoom werken dankzij opleidingen en ondersteuning van ervaren collega's. Mijn zelfvertrouwen groeide enorm dankzij deze start!
Olivier Genolet
Recruiter Team Brussel

Carrièretips

In de huidige arbeidsmarkt moet je jouw CV zo goed mogelijk opmaken, maar waar let je best op? Hoe kan je je optimaal voorbereiden op een interview of assessment center? Wij geven jou alvast enkele tips & tricks mee.

Over Hudson

Hudson is een full-service HR adviesbureau dat al bijna 40 jaar mensen en organisaties helpt zichzelf te overtreffen. Wij zijn een integere en loyale HR-partner en zetten onze expertise in om mensen en organisaties te helpen.

Nog aan het studeren?

Op zoek naar een studentenjob om je carrière een vliegende start te geven? Of wil je eens proeven van HR en ervaring opdoen via een stage? Verken samen met ons de opportuniteiten voor ambitieuze jongeren die nog niet afgestudeerd zijn. 

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs