Hudson vervoegt Randstad Group

Hudson Benelux, referentie binnen de kwalitatieve HR-dienstverlening, maakt bekend dat het de krachten gaat bundelen met Randstad Group België.

General
10.12.2021
Ivan De Witte

Voor Randstad, dat tot de top drie van de grootste hr-dienstenbedrijven ter wereld behoort, vormt Hudson een sterke uitbreiding van haar huidige portfolio. Hoewel de Nederlandse multinationale groep bij het grote publiek vooral bekend is van uitzendarbeid, is ze in België ook al jaren actief in outplacement, de begeleiding van werknemers na ontslag. 

De overname biedt beide partijen tal van nieuwe mogelijkheden en stelt Randstad in staat haar marktpositie te versterken en haar marktaandeel te vergroten, dankzij de diensten waarin Hudson excelleert zoals gespecialiseerde werving en selectie, executive search, talent management, flexibele HR-oplossingen, strategisch beloningsadvies en higher-value management consulting capaciteiten.

"Randstad en Hudson geloven beide in de essentiële en almaar belangrijker wordende rol van technologie in de wereld van werving en selectie", zegt Herman Nijns, de CEO van Randstad Belux. "Daarnaast geloven we beide ook dat de 'human touch' altijd een cruciaal onderdeel van het proces zal blijven."

"We kijken ernaar uit om ons aan te sluiten bij een zeer sterke en internationale HR-dienstverlener als Randstad. Deze transactie onderstreept in de eerste plaats het geïntegreerde business model van Hudson en de expertise van haar medewerkers. Het internationale netwerk en de solide basis van Randstad zullen Hudson helpen bij de verdere ontwikkeling en groei. Door de krachten te bundelen, spreekt Randstad haar vertrouwen uit in onze expertise, onze tools en de kwaliteit van onze mensen. Ik ben er sterk van overtuigd dat deze stap de juiste is en kijk er naar uit om samen verder te groeien," reageert Ivan De Witte, CEO van Hudson Benelux die trouwens ook na de verkoop actief blijft bij Hudson-Randstad.

Hudson zal blijven opereren als een aparte onderneming en merk. De 285 medewerkers zullen werken vanuit de bestaande kantoren in België, Nederland en Luxemburg. Samen met Randstad zullen we in staat zijn om klanten een unieke marktpropositie te bieden.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs