Interim Management

Als interim manager stelt u uw kennis en ervaring tijdelijk ten dienste van een bedrijf dat een tekort aan interne expertise of ressources op korte termijn kwalitatief wil opvangen.

Redders in nood

Elke organisatie komt ooit voor uitdagingen te staan waarvoor de interne kennis en/of resources blijken te ontbreken. Als interim manager van hoog niveau kunt u op korte termijn hun managementcapaciteiten tijdelijk verhogen om een aantal bedrijfskritische knelpunten op te vangen of een transitieperiode te overbruggen.

U gaat de uitdaging aan om een belangrijk project te trekken, een transformatie of reorganisatie mee in goede banen te leiden, een plots weggevallen manager te vervangen, een openstaande vacature tijdelijk in te vullen of andere operationele noden op te vangen en dit voor een scherp afgelijnde periode. U komt op precies het juiste moment in actie en brengt net die vaardigheden mee waar de onderneming nood aan heeft.

Aan het stuur van uw carrière

Hudson plaatst interim managers bij tal van interessante klanten op zeer uiteenlopende projecten. Om een goed begrip te krijgen van uw ambities start onze samenwerking steeds met een intakegesprek en een kort online assessment. We overlopen uw mogelijkheden als interim manager en bespreken hoe u uw carrière in handen wenst te nemen.

Hudson baseert zich niet enkel op uw CV, maar ook op uw competenties, affiniteiten en drive. We bekijken welke types omgeving uw voorkeur wegdragen, bij welke opdrachten u als interim manager een toegevoegde waarde kunt bieden, en of ze voor uw carrière een meerwaarde kunnen betekenen.  Voor Hudson zijn interim managers partners met wie we samen willen groeien.

Een woord is een woord

Een tweede intakegesprek met de klant zelf volgt op het moment dat er zich een concrete opdracht voordoet en alle partijen een potentiële match zien tussen opdrachtgever en interim manager. Na een positief gesprek kan de samenwerking van start gaan.

Voor Hudson is een woord een woord. We maken duidelijke afspraken over de inhoud en praktische zaken zoals de looptijd of uw werkregime en wekelijkse beschikbaarheid. Een interim management opdracht heeft een gemiddelde duur van zes à zeven maanden. We engageren ons samen om in die tijd de opdracht tot een goed einde te brengen en van de samenwerking een succesvolle ervaring te maken voor alle betrokken partijen.

Alles start met kwaliteit en vertrouwen

We sturen u uiteraard niet onvoorbereid het ijs op. We duiken samen in de inhoud van de opdracht, praten uw plan van aanpak voor de eerste weken door en spreken duidelijke KPI’s af. Doorheen de hele opdracht werken we in vertrouwen samen vanuit een continue open dialoog en blijven te alle tijde beschikbaar.

Doe wat je zegt en zeg wat je doet

Hudson verdwijnt met andere woorden niet uit beeld, eenmaal u gestart bent als interim manager. U neemt de verantwoordelijkheid voor de missie die u aangaat, maar we houden contact met u en uw opdrachtgever. Waar nodig ondersteunen we de samenwerking met raad en daad en denken we mee na over de business uitdagingen. In het hele proces staat transparantie voor ons centraal, in de ruimste zin van het woord.

Ook interessant

Interim Manager nodig?

tijdelijke versterking van uw managementcapaciteiten

Interim Opdrachten

Bekijk alle openstaande interim opdrachten

Blog

Lees alle blogartikels over Interim Management

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs