Government & Public Services

Government & Public Services

In een sector waar de mens centraal staat, zijn transparante procedures en regelgevingen ook onmisbaar bij het uittekenen en opzetten van de HR-processen.

Het openbaar bestuur en de publieke sector vormen zonder twijfel de basis van onze samenleving. Deze sector zet zich in om de levenskwaliteit van de inwoners van de gemeenten, steden, provincies, landen of zelfs de Europese Unie te verbeteren, maar wordt daarbij ook dagelijks geconfronteerd met snel veranderende omgevingsfactoren. Ook op vlak van rekrutering en selectie zet deze sector de mens centraal en zet daarom sterk in op diversiteit en gelijkheid. Dit vraagt natuurlijk transparante procedures en regelgevingen, die ook onmisbaar zijn bij het uittekenen en opzetten van HR-processen voor deze sector.

Het Agentschap voor overheidspersoneel, ondersteunt de Vlaamse overheid op vlak van personeel en organisatieontwikkeling.

De Europese Commissie is de politiek onafhankelijke, uitvoerende tak van de EU.

Lees hun verhaal

Stad Gent zet zich in voor de Gentenaar. Elke dag opnieuw probeert Stad Gent hun leven iets beter, interessanter of eenvoudiger te maken.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs