Wij zijn hudson

Al meer dan 40 jaar helpen we mensen en organisaties zichzelf te overtreffen. Samen met u bouwen en ontwikkelen onze meer dan 275 consultants het menselijk kapitaal van uw organisatie. Onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis van uw sector en wetenschappelijk solide tools en adviezen zijn het fundament van uw en ons succes.

Waar we goed in zijn

Rekrutering & Selectie

Uw medewerkers en hun competenties vormen de stuwende kracht achter het succes van uw organisatie. Met meer dan 35 jaar ervaring in Rekrutering & Selectie, is Hudson een integere en betrouwbare HR-partner die, in eender welke context, het juiste talent voor uw organisatie vindt.

Assessment & Development

Van zodra u het potentieel van een medewerker herkent, kunt u als werkgever tijdens de hele employee lifecycle mee het verschil maken. Met actieve ondersteuning begeleidt Hudson uw kandidaten en medewerkers doorheen hun ontwikkeling en groei, zodat zij het beste van zichzelf kunnen geven.

Reward Management

Reward Management is een vlag die vele ladingen dekt. Onder die vlag valt niet enkel het bepalen van het vast salaris, het variabel loon en de benefits. Ook het goed managen van onderliggende systemen, zoals uw classificatiesysteem, benchmarking en performance management systeem hebben een grote impact. Als topexpert op vlak van Reward Management is Hudson ideaal geplaatst om u hierbij te ondersteunen.

HR Tools

Een sterk HR-beleid heeft een grote impact op het behalen van uw bedrijfsresultaten. Daarom gaat u bij het nemen van beslissingen in deze materie best niet uitsluitend af op uw buikgevoel. Ons wereldwijd erkende R&D-departement ontwikkelt voortdurend nieuwe en wetenschappelijk onderbouwde HR-tools.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs