Werken bij Hudson

It’s all about you! Zoek jij een job die past bij jouw ambities en potentieel? En dit in een leuke werkomgeving met collega’s die samen gaan voor hetzelfde doel en kwalitatieve oplossingen bieden aan onze klanten? Kom dan zeker eens verkennen welke opportuniteiten passen bij jou!

Een job die bij jou past

Studenten

Bekijk ons aanbod voor studenten.

Young Graduates

Bekijk ons aanbod voor jonge starters.

Professionals

Bekijk ons aanbod voor ervaren professionals.

Consultants Onsite

Bekijk onze onsite jobs.

Freelance & Ad Interim

Bekijk onze freelance opdrachten.

Spontaan Solliciteren

Niet meteen gevonden wat je zocht? Bezorg ons jouw CV.

Het zit in ons DNA

Bij Hudson leren we jou graag goed kennen om te kijken of jouw DNA past bij dat van ons, los van een specifieke functie. Als die match er is, kan dat de start zijn van een mooi verhaal. En hoe ziet ons Hudson DNA er dan precies uit?

Authentieke relaties

Bij Hudson start alles vanuit inhoud en relaties. Onze medewerkers gaan vertrouwensrelaties aan met hun klanten en kandidaten, waarvoor ze dagelijks het verschil maken. We nemen als trusted advisor een standpunt in en creëren op deze manier impact. Collega’s bij Hudson werken heel nauw met elkaar samen in en tussen verschillende teams, in een sfeer van vertrouwen. Hudson draagt zorg voor zijn mensen, maar ook onze collega’s dragen zorg voor elkaar en maken samen plezier, gaan samen op teambuilding en vieren samen hun successen.

Groei- en opleidingsmogelijkheden

Bij Hudson leer je een vak. Onze collega’s kenmerken zich door een grote leergierigheid. Die drive naar constante zelfontwikkeling maakt de hele organisatie sterker. We bieden medewerkers kwalitatieve opleidingen aan en dompelen hen onder in de gecertificeerde Hudson-methodologie. Onze trainingsprogramma’s zijn netwerkmomenten zodat collega’s elkaar beter leren kennen en kennis kunnen uitwisselen. Tegelijk zorgen we voor professionele groei, dankzij interessante opdrachten bij klanten en boeiende interne projecten. We stimuleren een lerende omgeving waar je gecoacht wordt door je ervaren HR collega’s.

Waardengedreven intrapreneurs

Wie bij Hudson start, merkt snel dat je hier jezelf kunt zijn. Integriteit, respect, samenwerking, verantwoordelijkheid krijgen en opnemen, en autonomie vormen bij Hudson belangrijke waarden. Ze scheppen de context waarin onze medewerkers met elkaar, hun management en hun klanten werken. Voor onze medewerkers is werken bij Hudson een passie. Het voelt niet als een job van 9 tot 5. Gedreven om zelf het verschil te maken voor klanten, is wat onze collega’s drijft.
Jezelf ontwikkelen, opdrachten vastpakken en deze vanuit de Hudson waarden invullen dat is wat je kan vinden binnen de Hudson omgeving.

De warme contacten met collega’s en de vertrouwensrelatie met klanten, dat is wat ons als Hudson collega’s verbindt.
Miek Smesman
Director Human Resources

Je potentieel waarmaken

Bij Hudson streven we steeds naar een win-winsituatie waarin jij je potentieel kan ontwikkelen. Je komt terecht in een organisatie met een familiale spirit met vele mogelijkheden. Je kan er carrière maken via trajecten die gericht zijn op inhoudelijke groei. Geen one size fits all aanpak, maar met aandacht voor het individu. Bij Hudson kan je ook doorgroeien naar rollen met meer verantwoordelijkheid of naar een ander domein van expertise. Je ontdekt gaandeweg wat best past bij jou en krijgt ondersteuning van je people manager en het HR team om je eigen weg te vinden.

Alle neuzen in dezelfde richting

Werken bij Hudson kan in zeer uiteenlopende functies. Alle verschillende medewerkers samen houden echter één gemeenschappelijk doel voor ogen: organisaties helpen om het potentieel van hun mensen maximaal te benutten. Van een HR Officer Onsite die bij de klant werkt, een consultant, of een IT-specialist tot een backoffice-medewerker die onze klanten en kandidaten bijstaat - al onze Hudson-collega’s dragen elk op hun manier bij tot dat ene doel. Onze can-do mentaliteit zorgt ervoor dat we samen het verschil maken.

Kom kennismaken!

We kijken er alvast ontzettend naar uit om jou te leren kennen!  

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs