Contracting

Wanneer uw organisatie voor HR-uitdagingen komt te staan, biedt contracting tijdelijke ondersteuning en geven onze bekwame HR Officers Onsite uw HR-team snel de nodige zuurstof.

HR-expertise injecteren

Factoren zoals het plots uitvallen van een ervaren payroll officer, een  vacature voor een interne recruiter die blijft open staan, een belangrijk transformatieproject of onzekere HR-budgetten kunnen zorgen voor een verhoogde druk op uw HR-departement. Om de efficiëntie en continuïteit van uw departement te garanderen, is het belangrijk om snel in te grijpen. 

Via contracting kunt u op korte termijn tijdelijke HR-expertise in uw onderneming injecteren, zodat u de situatie snel en daadkrachtig kunt deblokkeren. Met een frisse blik, de nodige ervaring en een brede HR-kennis schieten onze HR Officers Onsite in actie. Ze kunnen projecten leiden, een adviserende expertenrol opnemen of de lopende zaken overnemen terwijl uw vast team zich op een veranderingsproject stort. Zo zorgen zij opnieuw voor een positief elan binnen uw organisatie.

Multi-inzetbare professionals

Onze HR Officers Onsite zijn multi-inzetbare HR-professionals die op de payroll van Hudson staan en ook door ons worden opgeleid. Hun kennis spreidt zich over verschillende HR-domeinen waaronder rekrutering & selectie, compensation & benefits, talent management en payroll. Maar ook op vlak van HR-tools, assessmentmethodologie, sociaal recht en andere actuele HR-thema’s worden hun vaardigheden voortdurend bijgespijkerd. Hierdoor zijn ze breed inzetbaar en kunnen zij binnen uw organisatie uiteenlopende rollen en verantwoordelijkheden opnemen.

Meteen de handen uit de mouwen

Wanneer de werkdruk voor uw medewerkers hoog is, heeft niemand nog tijd over. U haalt net bekwame tijdelijke versterking in huis om meer tijd en ademruimte te creëren. Daarom kenmerken onze HR Officers Onsite zich allen door hun grote aanpassingsvermogen, flexibiliteit en hands-on mentaliteit. Hun eerdere projectervaring in verschillende soorten bedrijven binnen uiteenlopende projecten zorgt ervoor dat zij quasi onmiddellijk kunnen opstarten en snel een toegevoegde waarde zullen leveren. Bovendien staan zij gedurende hun hele opdracht ook in contact met hun eigen Hudson-coach, waardoor u hen zelf minder moet begeleiden.

Een complementaire match

Naargelang de noden van uw organisatie selecteren we uit ons team van HR Officers de profielen van wie de vaardigheden het meest complementair zijn met die van uw eigen medewerkers. Om tot een echte samenwerking te komen, is het bovendien belangrijk dat de HR Officer Onsite zich vlot integreert in uw in bedrijf en HR-departement. Daarom kijken we bij de selectie veel verder dan het curriculum en beslist u zelf welk profiel het beste bij uw organisatie en bedrijfscultuur past.  

Flexibiliteit troef

HR Officers Onsite kunnen flexibel worden ingezet. U kunt bijvoorbeeld iemand gedurende drie maanden voltijds aan boord halen. Maar u kunt net zo goed opteren  voor deeltijdse versterking gedurende 8 maanden. Hoewel onze professionals steeds starten op een duidelijk afgelijnde en tijdelijke opdracht, kan de invulling van de opdracht bovendien in overleg verschuiven. Hudson HR-Officers Onsite kunnen in gelijk welke omstandigheden steeds terugvallen op hun eerdere ervaringen, beroep doen op hun Hudson-coach of connectie maken met een andere Hudson-collega om uw uitdagingen mee het hoofd te helpen bieden.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs