Contracting

Als HR Officer Onsite krijg je via contracting-opdrachten de kans om op korte termijn heel wat ervaring op te doen bij interessante organisaties die tijdelijke versterking nodig hebben.

Mee het verschil maken

Of het nu om een KMO, multinational of overheidsinstelling gaat, elke organisatie komt wel eens voor een moeilijke HR-uitdaging te staan. Het plots uitvallen van een ervaren HR-medewerker, een extra rekruteringsopdracht, een belangrijk transformatieproject of onzekere HR-budgetten zorgen al snel voor verhoogde druk op een HR-team.

Via contracting kan jij als HR Officer Onsite onze klanten op projectbasis ondersteunen en mee het verschil maken. Met jouw frisse blik, ervaring, aanpassingsvermogen en HR-kennis breng jij op korte termijn de nodige ademruimte.

Werken als HR Officer Onsite

Als HR Officer Onsite sta je op de Hudson payroll en werk je op projectbasis bij onze klanten. Voor we jou een opdracht toevertrouwen, willen we je natuurlijk zo goed mogelijk leren kennen. Via een intakegesprek, online testen en een assessment center brengen we jouw persoonlijkheid, expertise, competenties en motivatoren in kaart. Op die manier kunnen we opdrachten uitzoeken die perfect aansluiten bij jouw profiel.

Daarna volg je een introductieprogramma en bijkomende opleidingen die je helemaal klaarstomen om je rol als HR Officer Onsite bij klanten op te nemen. We geven je niet alleen onze kennis en methodologie mee, maar ook de waarden die wij als bedrijf hoog in het vaandel dragen.

Wanneer een concrete opdracht zich aandient, onderzoeken we of er voor jou een match kan zijn met zowel de opdrachtgever als de inhoud van het project. Na een wederzijdse positieve evaluatie, kan de samenwerking voor gemiddeld 6 maanden van start gaan. Na afloop van je project stelt Hudson jou een nieuwe opdracht voor. Je krijgt dus de kans om op korte termijn ontzettend veel ervaring op te doen bij verschillende soorten bedrijven in uiteenlopende sectoren, te proeven van verschillende bedrijfsculturen en teamdynamieken, in boeiende projecten te stappen en uitdagende rollen op te nemen.

Hudson blijft nabij

Doorheen je hele carrière als HR Officer Onsite blijf je nauw verbonden met Hudson. Je maakt deel uit van een hecht team professionals die op gelijkaardige projecten werken bij andere klanten en met wie je kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Bovendien kan je in elke fase van je contracting-projecten bij onze coaches terecht. Zij volgen je geëngageerd op vanaf de zijlijn. Daarnaast voorziet Hudson ook voortgezette opleidingen zodat jij continu blijft groeien als HR-professional.

Ontmoet onze HR Officers Onsite

Waarom HR Officer Onsite worden?

Training

Je leert alles over onze Hudson search-, selectie-, testing- en assessmentmethodologie.

Groei

Je krijgt de kans om in boeiende projecten te stappen en uitdagende rollen op te nemen bij zowel KMO’s als grotere marktspelers.

Project

Geen enkele dag is dezelfde, want je werkt op projectbasis binnen het HR team van onze klanten.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs